Select Page

Onze Data en Analytics opleidingen

Meer WAARDE halen uit DATA, dat is de uitdaging waar jij en je organisatie voor staan. Welke kennis heb je nodig en welke vaardigheden wil je ontwikkelen om van toegevoegde waarde te zijn en blijven voor jouw organisatie? Kijk wat Centennium Opleidingen kan betekenen voor jouw ontwikkeling in Data en Analytics. De vertaling van theorie naar praktijk staat altijd centraal!

Cursussen

Via cursussen over actuele thema’s geef je je vaardigheden een boost en creëer je een kennisbasis waar jij en je organisatie op kunnen voortbouwen.

Genesee Academy CDVDM Data Vault Certificering

Leer Data Vault modelleren met de meest effectieve, populaire en bewezen seminar Certified Data Vault Data Modeler CDVDM. Volledig geüpdate, drie volle dagen inclusief Big Data Architectuur! Download nu het nieuwe programma.

Kalender 2019

Van Fundamentals tot Certificering. Het complete programma!

Incompany & maatwerk

Zijn er meerdere collega’s die ongeveer dezelfde leerdoelen hebben? Dan is een gezamenlijke cursus een goede optie. Alle cursussen in ons aanbod kunnen ook incompany verzorgd worden.

Training & Coaching

Loop je tegen een uitdaging aan? Een sparringspartner kan je op weg helpen door het klaslokaal naar de werkvloer te halen. Op deze manier kun je inzicht krijgen in de uitdaging.

Tevreden klanten